Mail Ons

info@datafacilities.nl

Bel ons

0800-NOBREAK

Kennismaking

Veel verschillende opties voor maximale bereikbaarheid.

Niet alle netwerken zijn gelijk geschapen

Data Facilities biedt netwerkmogelijkheden van topkwaliteit die aansluiten op uw verbindingswensen. Of het nu gaat om directe toegang tot het internet of tot ons beheerde Ethernet Network, onze diensten zijn erop gericht u de betrouwbaarheid, flexibiliteit en redundantie te bieden die u zoekt.

Wij beheren diverse carrier-neutral datacenters in de Randstad. Dit betekent dat wij u directe toegang geven tot een ruime keuze aan providers, ISP’s en Content Distribution Networks (CDN). Hierdoor profiteert u van veel mogelijkheden, in meerdere datacenters. Data Facilities geeft u grotere keuze, flexibiliteit en netwerk-resilience.

Naast onze connectivity-mogelijkheden, beheren wij tevens een managed Ethernet-netwerk, dat onze datacenters naadloos met elkaar verbindt. Deze dienst stelt u in staat uw servers direct verbinding te laten leggen met verschillende locaties en providers.

Lees meer over onze netwerkdiensten

Van de cloud en colocatie tot netwerkdiensten en business continuity: onze diensten zijn bedoeld om u te ontzorgen en uw bedrijf te laten groeien.

Internet
Connectivity

Data Facilities staat u bij in de keuze voor- en implementatie van de beste brandbreedte-oplossing voor uw bedrijf. Wij geven u een ruime keuze aan carrier-neutral netwerkdiensten.

Intersite
Connect

Klanten met servers op meerdere vestigingen kunnen profiteren van een snelle verbinding tussen onze datacenters. Met ons MPLS-based Metro Ethernet Network legt u een privéverbinding tussen de locaties.

Remote
IX

Maak verbinding met de grootste Internet Exchanges in West-Europa, waaronder de Amsterdam Internet Exchange, een van de grootste ter wereld. Alles rechtstreeks vanuit uw racks in onze datacenters.

Onze tevreden klanten

 • Source XS is een Internet Service Provider (die gespecialiseerd is in colocation en dedicated services. Read more

  André Gerritsen

  Managing Director

 • Wilhelmsen Ships Service is wereldleider op het gebied van duurzame maritieme producten, services en 'ships agencies' aan de maritieme industrie.Read more

  Simon Roozendaal

  Regional IT Manager Europe, North & West Africa

 • Informatel Services is een IT-servicebureau dat weet wat goede service inhoudt.Read more

  Adri de Roo

  CEO

 • De service van Data Facilities is uitstekend en heeft ons vele voordelen gebracht.Read more

  Jacco Manneken

  CEO

 • MaxiTEL is een telecomprovider met een focus op B2B.Read more

  Bernard Buitenhuis

  CEO

Bekijk onze datacenters

De datacenters van Data Facilities in Spijkenisse en Den Haag. Bekijk de video.

Lees meer

Our #networkfootprint is continually expanding its reach and evolving to meet the future demands of our customers!… https://t.co/iudSeuCbng

May 31

Did you know Yahoo is peering at DF-IX? Setup your FREE peering port today #DF-IX https://t.co/0t7rJvRVyI

January 13

Data Facilities is getting ready for OXXA Partnerdag 2017 in Amsterdam, have you signed up yet? https://t.co/tVbsuomIwQ

September 14